Povežite se s nama

Izbori

Dario Vasilić i PGS podržali Mirelu Marunić za načelnicu Općine Kostrena

Objavljeno

na

Kandidatkinju za načelnicu općine Kostrena Mirelu Marunić danas su u Kostreni podržali predsjednik PGS-a Dario Vasilić , Bojan Kurelić  glavni tajnik AM te predsjednik UK Marko Boras Mandić. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dario Vasilić je iskazao zadovoljstvo  da se podrškom Mireli Marunić  PGS priključuje regionalnom bloku. Istaknuo je da je iz prvog izbornog kruga jasno vidljivo da u nedjelju 30.svibnja možemo očekivati promjene u Kostreni i pozvao je sve mještane koji PGS drže svojom opcijom da podrže Mirelu Marunić za načelnicu Općine Kostrena.

Ono što mogu kao gradonačelnik Krka reći , da sam na raspolaganju Mireli za sve projekte koje možemo zajednički realizirati , da sam  na raspolaganju oko svih mogućih konzultacija koji su vezani za zajedničko nastupanje i apliciranje projekata za povlačenje sredstava iz EU i naravno za razmjenu iskustava i suradnju u svakom pogledu. Već sad se veselim narednoj suradnji i čestitam Mireli na odličnom rezultatu u prvom krugu , sa velikom nadom u novi načelnički mandat i u promjene koje su pred nama u Kostreni.

Bojan Kurelić je izrazio veliko zadovoljstvo izlaznošću birača u prvom krugu koja je u Kostreni bila među najvećima u Županiji te pozvao  Kostrenjane  da i u nedjelju 30. svibnja ponovo izađu na birališta i podrže Mirelu Marunić za načelnicu Kostrene.

Marko Boras Mandić je istaknuo zadovoljstvo da se u čitavom nizu JLS PGŽ formirao regionalni blok , a naročito je to važno za Kostrenu.

Posebno mi je drago da su danas u Kostreni Dario Vasilić i Mirela Marunić koji su u mandatu 2013. do 2017. svojim radom postigli da grad Krk i općina Kostrena ponesu laskavu titulu najgrada i najopćine u RH. To je nešto što obvezuje svih nas da napravimo maksimalni napor da u nedjelju izađemo na izbore i da damo podršku onima koji će u narednom periodu moći puno toga napraviti za mještane i koji zagovaraju politiku suradnje kako bi svojim radom omogućili bolje životno okruženje.

Pozivam sve mještane Kostrene da u nedjelju izađu na izbore i da zaokruže broj 2  i izaberu Mirelu Marunić za načelnicu Kostrene.

Mirela Marunić je rekla da je ova snažna podrška motivira kao što su ju je motivirala i podrška mještana na ponovnu kandidaturu. Važni su projekti pred nama i moramo ih završiti. Pozivam sve mještane da podrže razvojne projekte u Kostreni , bez obzira na stranačku pripadnost jer samo zajedno možemo učiniti Kostrenu najboljim mjestom za život. Molim sve mještane za podršku , da zaokruže broj 2 jer ih neću iznevjeriti.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram