Povežite se s nama

Koncert Rundek Cargo Trija koji se trebao održati 20. svibnja u HKD Teatru u Rijeci u sklopu turneje „Mostovi“, odgođen je i održat će se u nekom drugom terminu i drugoj lokaciji do kraja godine.

Podsjetimo se, prije nešto više od mjesec dana Darko Rundek i njegov Trio krenuli su na turneju „Mostovi“ tijekom koje su posjetili 10-ak gradova diljem Hrvatske. U nekim gradovima nastupili su prvi put u karijeri, a na turneju su krenuli bogatiji za dva Porina koje je Trio ove godine dobio za najbolji album alternativne glazbe te u kategoriji najbolji video broj za spot „Ima ih“ u režiji Radislava Jovanova – Gonza.

Velika proljetna turneja započela je 15. travnja u Karlovcu, a uslijedili su koncerti u Labinu, Zadru, Splitu, Osijeku, Koprivnici, Sisku, Slavonskom Brodu, Samoboru. Za nešto više od mjesec dana, točnije 20.6. Rundek Cargo Trio dolazi u Bjelovar.

Osim koncerata u sklopu turneje, Darko Rundek, Dušan Vranić – Duco i Isabel pripremili su i spot za aktualni singl „Indijska“, a već rade na novom spotu za još jednu pjesmu s albuma koja će biti peti službeni singl. O kojem je singlu riječ znat će se uskoro.