Povežite se s nama

Mozaik

Davor Radolfi koncertom u Opatiji započinje svoju turneju “Adriatica Latina 2019.”

Objavljeno

na
Iz Festivala Opatije stiže najave koncerta Davora Radolfija koji će se održati u subotu, 15. lipnja 2019. s početkom u 21.30 sati na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Davor Radolfi, jedan od najpoznatijih izvođača temperamentne latino glazbe na ovim prostorima, 15. lipnja 2019. nastupa na velikom obljetničkom koncertu u Opatiji. Ovim koncertom Davor Radolfi započinje svoju jednogodišnju turneju „Adriatica Latina 2019.“ povodom 30 godina samostalne karijere, a na Ljetnoj pozornici će mu se, uz njegov Ritmo Loco Band, pridružiti i Zorica Kondža, Bruno Krajcar i drugi gosti iznenađenja.

Neke od najpopularnijih pjesama koje je snimio tijekom bogate karijere uključuju ljubavne balade i obrade bezvremenskih dalmatinskih i mediteranskih pjesama poput ‘Da života imam dva’, ‘Kad uistinu voliš ženu’, ‘Neka živim kako živim’, ‘Vino me je opilo’ itd. Ostvario je i zapažene duete – s Oliverom je otpjevao ‘Ljubav je tvoja kao vino’, Vanna i Radolfi podijelili su ‘Samo dvije riječi’, s Brunom Krajcarom poetsku pjesmu ‘Ura’, te suradnje s Terezom Kesovijom, Zoricom Kondžom, Alenkom Godec i brojnim drugim renomiranim umjetnicima.

Kao iznimno cijenjen glazbenik, Radolfi je poznat po vrhunskim koncertima uzbudljivih latino ritmova i nesputane energije koja publiku potiče na ples u vrućim ljetnim noćima…

Koncert počinje u 21.30 sati.
Cijena ulaznice iznosi 70,00 kn (sjedenje, nenumerirano), a s popustom za studente i umirovljenike 50,00 kn (Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija).
Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže