Povežite se s nama

Tehnički delegati obišli su sportske objekte u Rijeci, Kostreni i Opatiji, gdje će se održavati Europske sveučilišne igre Zagreb – Rijeka 2016. U Rijeci su delegati obišli Atletsku dvoranu Kantrida, Centar Zamet, Bazene Kantrida te dvije lokacije na otvorenom, točnije na Korzu i Sveučilišnom kampusu na Trsatu.

U obilasku su bili članovi tehničke komisije Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka, zaduženi za provedbu natjecanja u Rijeci. Marko Strahija zadužen je za plivanje, Damir Glavan za vaterpolo, Jasna Lulić Drenjak za plivanje za osobe s invaliditetom, Jurica Prpić i Doris Marković za taekwondo, Mišo Berak za karate, Željko Milanović za rukomet, Aramis Naglić za košarku, a Slaviša Bradić za judo.

Iz Europske studentske sportske organizacije (EUSA) na obilasku su bili tehnički delegati  Frantisek Taborsky (rukomet), Ilan Kowalsky (košarka), Branislav Crnogorac (judo), Rajko Vujošević (karate) i Piotr Marszal (sportovi u vodi).

Na Europskim sveučilišnim igrama 2016. koje će trajati dvanaest dana, očekuje se preko 5000 učesnika sa 300-tinjak sveučilišta iz cijele Europe.

Grad Rijeka