Povežite se s nama

Crna kronika

Delikvent izrezao dio bora na opatijskoj tržnici

Objavljeno

na
Opatija u adventskom razdoblju ove godine izgleda još ljepše nego prethodnih godina, jednoglasna je to ocjena svih koji su proteklih desetak dana prošetali Opatijom, no očito ipak ima onih kojima to možda iz nekog razloga ne odgovara.

Na meti delikventa ili više njih tako se tijekom noći sa srijede na četvrtak našao veliki bor postavljen ispred opatijske tržnice. Doslovno je izrezan dio bora, a presječen je i kabel od božićnih lampica.

Nadležne službe odmah ujutro su krenule sanirati štetu, a kratko o tom žalosnom slučaju oglasili su se također opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić te njegova zamjenica Vera Aničić.

“Ovo je tužno i žalosno da ima takvih pojedinaca koji su spremni tako nešto napraviti . Ljudska zloba i ljubomora nema granice”, poručio je Dujmić.

“Jednostavno ne mogu vjerovati da postoje ovakvi ljudi koji su u stanju ovo napraviti. Izrezati dio bora na Mrkatu i prerezati lampice”, rekla je Aničić.

S obzirom na to da se radi o području koji je okruženo brojnim kamerama, za očekivati je kako će to policiji biti od velike koristi u pronalasku počinitelja.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram