Povežite se s nama

Crna kronika

Delikventi u Viškovu već oštetili bicikle Halubikea

Objavljeno

na
U centru Općine Viškovo, na parkiralištu Milihovo, pušten je  u rad prvi bike-sharing sustav za iznajmljivanje javnih bicikli na području Riječkog prstena pod nazivom Halubike, a koji je zamišljen kao „user-friendly“ što znači da je jednostavan za korištenje sa svim potrebnim informacijama i uputama, a usporedno sa puštanjem u rad dostupna je i web stranica sa svim informacijama www.halubike.hr.

Osim dodatnog oplemenjivanja turističke ponude na području Općine Viškovo sustav javnih bicikli Halubike osmišljen je s ciljem da je na usluzi mještanima Viškova, kako u vidu djelomične alternative javnog gradskog prijevoza, tako i u vidu dodatne ponude fizičkih aktivnosti i smanjenja emisije CO2 čime se doprinosi i drugim ciljevima razvoja društva.

Nakon nepunih mjesec dana rada sustava isti je bio na meti vandala. Razbijena su i otuđena svijetla na šest brdskih bicikli, razbijeno jedno zvono, skinuti čepovi od ventila na gumama, onesposobljeno sjedalo i sl.

Ovim putem izražavamo žaljenje radi konstantnog uništavanja javne imovine  koja je u prvom redu imovina svih mještana i kao takva njima namijenjena, poručuju iz Općine Viškovo.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram