Povežite se s nama

Mozaik

Delnička adventska bajka održat će se i ove godine, evo kako će izgledati program

Objavljeno

na

ArhivaManifestacija “Delnička adventska bajka” ima dugu tradiciju koja se temelji na neizmjernom trudu i ljubavi organizacijskog tima već dugi niz godina .Upravo zato žele nastaviti taj blagdanski duh zajedništva, no naravno uz pridržavanje svih preporuka i obveza Stožera civilne zaštite.

Sukladno novim prilikama već sada su najavili neke planove:

U petak 27. studenog na stranici Delnička Adventska bajka preko prijenosa uživo od 18:30 do 19:00 pratite doček Bake Mraz i njenih vilenjaka u Selu Bake Mraz. Vatromet otvorenja biti će ispaljen s Planinskog centra Petehovac Delnice kako bi cijeli grad i okolica iz svojih domova, apartmana i hotela mogli uživati u tom posebnom momentu

Odmah nakon vatrometa 250 lampiona dobrih želja bit će ispušteno u isto vrijeme, a podijelit će ih djeci Grada Delnice kako bi to učinili zajedno sa svojim obiteljima ispred svojih domova

U Selo Bake Mraz pozvani ste prošetati, razgledati ga kao i uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi kako u petak, tako i kroz cijeli vikend. Smatraju da će tako bez stvaranja nepotrebnih gužvi i velikog okupljanja ipak dostojanstveno obilježiti početak perioda kada Delnice odišu posebnom radošću i svjetlošću.

Otvorenje velikog natkrivenog prostranog klizališta očekuju na Sv. Nikolu te osim tijekom prosinca na njemu možete tradicionalno uživati sve do kraja veljače.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram