Povežite se s nama

Sport

Dilaver: Veselimo se HNL-u, da se nagradimo za sav rad i trud na pripremama

Objavljeno

na
Emir Dilaver jedno je od novih imena u redovima Rijeke u zimskom prijelaznom roku. Iskusni branič apostrofiran je kao vođa na terenu, a Emiru, s obzirom na veliko iskustvo, ta uloga nije teško pala.

U utakmicama pred praznim tribinama, bilo da se radilo o Juventusu ili nekom drugom protivniku, Emir je stalno koordinirao svoje suigrače.

– Osjećam se sretno, zadovoljan sam pripremama. Zadovoljan sam pripremnim utakmicama, ne primamo lagano golove, vidi se da se žrtvujemo za ekipu u obrani i tako  moramo nastaviti. Što manje golova primimo, lakše ćemo do bodova, rekao je Emir Dilaver.

– Veselimo se utakmici, čuo sam već i u gradu da ljudi jedva čekaju da ponovo krene. Veselimo se i utakmicama u HNL-u  da se nagradimo za ovaj rad i trud u pripremama, rekao je Emir Dilaver.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže