Povežite se s nama

Mozaik

Dino Merlin službeno najavio svoj riječki koncert, ulaznice puštene u prodaju

Objavljeno

naJedan do najpopularnijih glazbenika u cijeloj regiji, Dino Merlin, tijekom jučerašnjeg dana i službeno je najavio svoj koncert u riječkoj Dvorani mladosti koji će se održati ove jeseni, odnosno točnije 07. prosinca. Ujedno je istaknuto kako je ovo jedan od posljednjih koncerata na ovoj velikoj turneji Hotel Nacional.

Nema sumnje kako će Merlin privući iznimno velik broj posjetitelja na Trsat, a da je interes ogroman potvrđuju i reakcije na prvu najavu njegovog nastupa u Rijeci koju smo imali na Fiumanu na samom početku ovog tjedna. Vijest je izazvala doslovno na tisuće reakcije, a na našoj Facebook stranici imala je doseg od preko 130.000 ljudi.

Mnogi su se javljali i s upitima kad će biti puštene ulaznice u prodaju, a to je upravo i učinjeno ovog petka točno u podne.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Ticketshop po cijenama od 120 kuna za parter i 150 kuna za tribinu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže