Povežite se s namaJoš nešto malo više od puna dva mjeseca dijeli nas od “najluđe noći u godini”. Nema sumnje kako će 31. prosinca i ovog puta na Korzo i u ostatak centra grada dovesti iznimno velik broj Riječana i njihovih gostiju. Doček nove godine na otvorenom je tradicionalno prilično popularan, a ukupna brojka ljudi koji će se odlučiti za Korzo poprilično ipak ovisi i o listi izvođača koji će biti zaduženi za zabavu.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel ovog četvrtka je tako otkrio da će prva zvijezda dočeka 2017. godine biti popularni Gibonni, a osim njega na pozornici će se još naći Belfast Food, En Face te bend Izet i Borgie.

Gibonniju apsolutno nitko ne osporava da spada među najpopularnije glazbenike u Hrvatskoj u posljednjih desetak godina, no nemali broj Riječana smatra kako njegov glazbeni žanr ipak nije najprimjereniji za slavlje i ulazak u 2017. godinu. Sudeći prema komentarima na Fiuman.hr Facebook stranici mnogi su se nadali kako će prva glazbena zvijezda dočeka na Korzu ipak biti netko s “veselijim” glazbenim repertoarom. Pojedini su Riječani u komentarima isticali i kako nemaju želju “uz suze ulaziti u novu godinu”.

Preostaje nam za vidjeti hoće li odaziv na Korzo ipak biti dobar ili će stanovnici najvećeg grada na Kvarneru 31. prosinca radije odabrati neku drugu adresu za doček 2017. godine.

Jeste li zadovoljni odabirom Gibonnija za glavnog izvođača na dočeku 2017. godine?

Loading ... Loading ...