Povežite se s nama

Vijesti

Direktorica TZ Kvarnera dobitnica je još jedne značajne nagrade SKÅL Europe

Objavljeno

na

Skål Europe Day održan je u Rimu, Italiji 16. studenog 2019. godine, a tom je prigodom gospodin Armando Ballarin, predsjednik Skål International Italia, osobno uručio dr. sc. Ireni Peršić Živadinov, predsjednici Skål kluba Kvarner i direktorici Turističke zajednice Kvarnera, značajnu nagradu i veliko priznanje „SKÅL EUROPE NETWORK AWARD 2019“, u kategoriji Tourism & Culture.

Domaćini događanja Skål Europe Day svake će se godine izmjenjivati, a radi se o europskim gradovima koji su ujedno sjedišta klubova članova udruženja Skål International – organizacije koja okuplja oko 15.000 profesionalaca u turizmu u preko 400 klubova širom svijeta. 

Skål Europe Network predstavlja mrežu europskih klubova članova udruženja Skål International, a nagrade se dodijeljuju u ukupno 32 profesionalne kategorije koje su sastavni dio turističke industrije.

“Neizmjerno sam ponosna što mi je uručena izuzetno važna nagrada „EUROPE NETWORK AWARD 2019“ u kategoriji Tourism & Culture, što je rezultat prepoznatih napora uloženih u stvaranje proizvoda i promociju Kvarnera odnosno naše kulture u svijetu. Naš Kvarner nastavlja nizati uspjehe, a posebno veseli činjenica da je Skål International prepoznao naš rad i doprinos, te će nam predmetna nagrada biti zaista veliki poticaj za nastavak svih naših aktivnosti”, izjavila je Peršić Živadinov.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram