Povežite se s nama

Mozaik

Disco Lady Madonna Revival party ovog petka u opatijskom klubu Drago

Objavljeno

na


Club Drago u Opatiji vraća vas u prošlost gdje ponovo možete proživjeti legendarno opatijsko disco doba na nadolazećem partyju Disco Lady Madonna revival.

Club Drago, poznat po dobroj energiji i nezaboravnim noćima, organizira poseban događaj posvećen oživljavanju duha kultnih disko klubova koji su nekada zabavljali cijelu regiju pa i šire. Među njima posebno mjesto u srcima mnogih zauzima diskoteka Lady Madonna.

Iz Draga poručuju da ova zabava ima za cilj pobuditi isto uzbuđenje i nostalgiju kao na nedavnim zabavama gdje se slavila slavna diskoteka Milde Sorte te muzika sedamdesetih i osamdesetih.

Jedan od najdugovječnijih DJ-a ovog područja, omiljeni Luca Montecchi kojeg neki znaju i pod imenom Miro puštat će disco muziku baš kao nekad.

– Čini nam se da nema bolje osobe koja može vratiti energiju stare Madonne od Mire koji je i sam počeo svoju karijeru baš u Discu Lady Madonna uz bok Vjeku.- komentirali su organizatori te dodali- Pripremite se da vas oduševi njegov stručno odabran izbor pjesama koje su definirale jedno doba i nastavljaju odjekivati ​​među generacijama.

Petak, 26. travnja 2024., s početkom u 22:00 sata uronite u živahnu atmosferu prošlosti i otplešete cijelu noć uz groovy ritmove 70-ih, 80-ih i 90-ih.

“Naša ciljana publika kreće se od 30 do 80 godina te uključuje one koji se rado sjećaju dana diska i one željne da po prvi put dožive njegovu čaroliju. Ulaznicu od 8 eura kupite na ulazu, nema pretprodaje” – riječi su promotora cluba Drago.

Zahvaljujući Clubu Drago u Opatiji sve generacije ponovo su dobile svoje mjesto za okupljanje a organizatori su obećali još puno dobre zabave pod nazivom opatijske disco legende.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže