Povežite se s nama

Vijesti

Dječji vrtić Hlojkica iz Delnica donirao Dječjoj bolnici na Kantridi 1000 plišanaca

Objavljeno

na


Dječji vrtić Hlojkica iz Delnica donirao je u ponedjeljak, 6. veljače Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka na Kantridi oko 1000 plišanih igračaka za djecu. Plišanci su prikupljeni u suradnji s delničkom djecom i njihovim roditeljima, a dio je prikupljen i na humanitarnom koncertu koji je u prosincu organizirao motoklub Mountain Riders.

Zahvaljujući se u ime uprave KBC-a na donaciji, izv. prof. dr. sc. Iva Bilić Čače, predstojnica Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka, naglasila je važnost darivanja od djece djeci dodavši kako se tako prenosi i humanost na djecu. „U liječenju djece važna je i psihološka komponenta, a tu su igračke dobrodošle jer se djeca razvesele“ – poručila je Bilić Čače.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Hlojkica Karmela Rački naglasila je da su igračke oprane, dezinficirane i zapakirane u celofan kako bi mali pacijenti našli pomoć i utjehu u plišanim prijateljima.

Primopredaji plišanaca nazočile su i gradonačelnica Delnica Katarina Mihelčić i predsjednica Gradskog vijeća Delnica Ivana Pečnik Kastner, članovi motokluba Mountain Riders Daniel Kezele, Mirko Vuković i Slaven Cividini te glavna sestra Klinike za pedijatriju Tatjana Čargonja, mag. med. techn.

Gradonačelnica Delnica Katarina Mihelčić izrazila je zadovoljstvo uspješnom realizacijom ove humanitarne akcije naglasivši da nije riječ ni o prvoj ni o posljednjoj takvoj akciji jer se u Delnicama ovakve akcije osmišljavanju i organizaciju svake godine.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže