Povežite se s nama

Vijesti

Do daljnjega bez značajnih promjena vremena na Kvarneru

Objavljeno

na
Utorak na čitavom području pretežno vedar. Puhat će povremen slab vjetar promjenjiva smjera, a popodne na moru slab sjeverozapadnjak, piše RiMeteo. Jutarnja temperatura na Kvarneru od – 2 do 3°C, lokalno u zaleđu Rijeke do – 4°C, a u Gorskom kotaru od – 11 do – 6°C. Tijekom dana na Kvarneru 4 – 9°C, a u Gorskom kotaru 0 – 5°C.

Srijeda uglavnom na čitavom području pretežno vedra, sredinom dana postoji mogućnost za kratkotrajnu umjerenu naoblaku u gorju. Vjetar na Kvarneru slab uglavnom sjevernih i sjeveroistočnih smjerova, a u Gorskom kotaru slab promjenjiva smjera. Jutarnja temperatura na Kvarneru 0 – 5°C, u zaleđu Rijeke do -2°C a u Gorskom kotaru od – 6 do – 1°C. Tijekom dana na Kvarneru 5 – 10°C, a u Gorskom kotaru 1 – 6°C.

Četvrtak na čitavom području veći dio dana uz umjerenu visinsku naoblaku. Na jugu Kvarnera i uz obalu Istre moguća je pojava morske magle ili niske naoblake, najsunčanije u gorju. Na Kvarneru će puhati slab vjetar promjenjiva smjera, a u Gorskom kotaru od sredine dana slijedi postepeno jačanje jugozapadnjaka. Jutarnja temperatura na Kvarneru 0 – 5°C, u zaleđu Rijeke lokalno do -3°C, a u Gorskom kotaru od – 7 do – 2°C. Tijekom dana na Kvarneru 5 – 10°C, a u Gorskom kotaru 1 – 6°C.

Petak uglavnom oblačan, od jutra uz mogućnost za malo slabe kiše, u višem gorju i malo snijega, a zatim sredinom dana slijedi nailazak fronte. Nakon prolaska fronte slijedi razvedravanje sa sjevera. Zapuhat će sjeverac i bura, a temperature će biti u osjetnom padu za nekoliko stupnjeva. Detaljnije u Rimeteo trodnevnoj prognozi.

Vikend promjenjiv, no većinom suh, temperaturno oko prosjeka.

Izvor: RiMeteo

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram