Povežite se s nama

Vijesti

Dobro se dobrim vraća: Marinko Vuletić nagrađen plaćenom autoškolom

Objavljeno

na
Dubrovčanin Marinko Vuletić koji u Rijeci živi pet godina prije približno mjesec dana pomogao je nekolicini sugrađana nabavom drva prije dolaska zime, a zbog toga se odrekao i ušteđevina koju je prvotno bio namijenio za plaćanje polaganja vozačkog ispita u autoškoli.

No, još jednom se potvrdilo da se dobro dobrim vraća, pa je tako neumorna humanitarka Jasna Vrhovec uspjela dogovoriti Marinku besplatno polaganje vozačkog ispita.

“Sjećate li se Marinka? Onog Dubrovčanina što je poklanjao drva za ogrjev? Taj čovjek, taj Marinko Vuletić dao je svoju ušteđevinu koju je namijenio za polaganje vozačkog ispita u autoškoli da bi potrebitim sugrađanima osigurao toplu zimu. Ponukane tim dobrim djelom Goga La Nibo i ja smo se dogovorile da ćemo mu osigurati tu autoškolu pa makar i po trepavicama hodale. Mailovi nisu urodili plodom, pa sam napisala jedno veče post, a drugo jutro me dočekala poruka u inboxu od drage Suzana Draganić Đekanović da mu poklanja zajedno sa svojim zaposlenicima osposobljavanje u autoškoli Madcar u cijelosti, a od osoblja Medicine rada i sporta” MEDRiS Marinko je dobio besplatan liječnički pregled.

Ne postoje te riječi hvale, svima njima koje sam gore navela, kojima bismo se Goga i ja mogle zahvaliti. To su ljudi koji se trude biti nesebični, ali se i trude da svijet iza njih ostane dobar. Hvala vam. A ti Marinko budi pažljiv na satu, ne maltretiraj djecu i slušaj predavače. Ipak si postao đak-prvak”poručila je Jasna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram