Povežite se s nama

Mozaik

Doček 2022. godine u Opatiji će se održati na više lokacija, otkriven je program

Objavljeno

na
U 2021. godina ušli smo bez održavanja uobičajenih velikih dočeka, no zato bi u 2022. godinu ponovno trebali ući uz nastupe glazbenika na otvorenim prostorima.

Brojni gradovi zasad još uvijek čekaju kakva će biti epidemiološka situacija, no u Opatiji su već sve pripremili za najluđu noć u godinu te se nadaju da će mjere i dozvoliti održavanje samih dočeka.

31. prosinca u 11 sati na Maloj ljetnoj pozornici održat će dječji doček nove godine, dok će navečer od 22 sata na velikoj Ljetnoj pozornici krenuti dobra zabava uz nastup popularnog benda Groovers.

Mrkat, odnosno svojevrsni mali trg ispred tržnice ugostit će više domaćih izvođača na glavnom dočeku. Program bi trebao krenuti na toj lokaciji već oko 21 sat, a redom će nastupati David Danijel, Trio Rio, Duško Jeličić i Bonaca, Koktelsi i Šajeta.

Doček 2022. godine neće izostati ni na popularnoj adventskoj lokaciji ispred umjetničkog paviljona Juraj Šporer. Tamo će nastupiti Dellboysi, Finta De Mona i DJ.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže