Povežite se s nama

Sport

Dodijeljene nagrade najuspješnijim studentima sportašima u Rijeci

Objavljeno

na

U Auli Magna Rektorata Sveučilišta u Rijeci, 20. ožujka održana je Završna priredba Hrvatskog akademskog sportskog saveza za ak. god. 2017./2018., na kojoj su dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim studentima sportašima, kao i pojedincima zaslužnima za razvoj sveučilišnog sporta u protekloj godini.

Na samom početku ove tradicionalne godišnje priredbe u organizaciji krovnog nacionalnog sportskog saveza, okupljenima su se obratili rektorica Sveučilišta u Rijeci, Prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija te predsjednik HASS-a, doc. dr. sc. Zrinko Čustonja, čestitavši laureatima na postignutom uspjehu i izrazivši nadu u dugotrajnu izgradnju studentskog sporta nabolje.

Najboljom sportašicom proglašena je judašica Lea Katarina Gobec sa Sveučilišta u Zagrebu, a najboljim sportašem proglašen je rukometaš Darko Mršić s Veleučilišta Velika Gorica.

Priznanje za najbolji ženski sportski kolektiv pripalo je odbojkaškoj reprezentaciji Sveučilišta u Rijeci, a nagradu za najbolji muški sportski kolektiv u 2017./2018. godini osvojila je nogometna reprezentacija Sveučilišta u Splitu.

Posebno priznanje HASS-a za doprinos u razvoju akademskog sporta u Republici Hrvatskoj pripalo je Prof. dr. sc. Peri Lučinu, dok je nagrada HASS-a za životno djelo svečano dodijeljena Professor emeritusu Draganu Milanoviću.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram