Povežite se s nama

Vijesti

Dodijeljene nagrade u okviru Dana hrvatskog turizma, više priznanja stiglo u PGŽ

Objavljeno

na
Dodjelom godišnjih turističkih nagrada najboljima u turizmu u Rovinju okončani su dvodnevni Dani hrvatskog turizma.

Dodjeli nagrada u bivšoj Tvornici duhana Rovinj prisustvovao je župan Komadina sa suradnicima, a svečanosti su nazočili i premijer Andrej Plenković, ministri, saborski zastupnici, župani, gradonačelnici te predstavnici turističkog sektora iz svih segmenata i drugi.

Više priznanja pristiglo je i u Primorsko-goransku županiju. Nagrade su tako dobili djelatnica u zdravstvenom turizmu Silvestra Španjol Kurilić iz Zavoda za hitnu medicinu PGŽ u Rabu, agencijska djelatnica Danijela Cvjetičanin Vrljac iz Katarina Linea, djelatnica prodaje i marketinga u turizmu Doris Kujundžić iz opatijskog LRH, pružatelj ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu je Grozdana Matušan iz Supetarske Drage, policajac godine Goran Gašpert iz PU Primorsko-goranske radi uspješnog izmještanja i uništenja mine iz akvatorija riječke luke, djelatnica u prijevozu – pomorskom, zračnom ili cestovnom – je Rabljanka Katja Brnabić dok je djelatnik u nautičkom turizmu Borislav Jušić iz Malog Lošinja kao i najbolja kuharica Slavica Matošević iz Crikvenice.

Destinacijom-šampionom hrvatskog turizma za 2023. godinu proglašen je Dubrovnik, a nagradu u poslovnom turizmu dobila je Opatija – kongresna destinacija s tradicijom, koja će ujedno biti domaćin Dana hrvatskog turizma u 2024. godini u čast 180 godina opatijskog turizma.

DHT su zajednički organizirali Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, koji su nagrade dodijelili u 15 kategorija, među kojima su i dugogodišnje nagrade za najbolje djelatnike “Čovjek ključ uspjeha u turizmu”.

Svečanoj dodjeli nagrada prisustvovali su i zamjenica pročelnika UO za poslove Župana i Županijske skupštine Ermina Duraj i pročelnica UO za poduzetništvo, turizma i ruralni razvoj Alessandra Ban.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže