Povežite se s namaUkoliko tražite vrijeme za opuštanje, dobru zabavu, nešto drugačije i kvalitetno, vrijeme je da ovaj petak provedete u društvu žena uz tematsku večer posvećenu Čarobnim ženama.

Dugi vikend prilika je da zablistate i učinite nešto za sebe, a savršena prilika je već ovaj petak, 28.10., Magical Goddess Night by Womanary koji će se održati u Mystique clubu u centru Rijeke.

Priča o Čarobnicama počinje krajem 17. stoljeća u obitelji Warren s Charlotte Warren. Charlotte je bila pod nadzorom Eve – prve vještice i njezinom kovenu vještica u Colonial Virginia jer je bila trudna s vrlo čarobnim djetetom. Pred kraj trudnoće, Charlotte je oteta od strane zlog čarobnjaka, a 31. listopada 1670. Charlotte su spasile Čarobnice koje čine tri sestre Halliwell – Prudence, Piper i Phoebe. One su poslane natrag u vrijeme iz 20 stoljeća kako bi se sačuvala sudbina bijele magije i svjetlosti.

Prudence “Prue” Halliwell najstarija od triju sestra koje su se vratile kroz vrijeme da spase čarobno dijete , rođena je 28. listopada 1970. Datum koji je odabran i za ovu magičnu večer!

Događanje slavi zajedništvo među ženama i obiteljske vrijednosti u danima kojima se stavljalju maske i slavi Halloween, ovo je drugačiji vid zabave.

Uz to, ni odabir Mystique cluba nije slučajan, od imena i atmosfere mjesto se savršeno uklapa u viziju magične noći koja slavi dobrotu i ljepotu, unutarnju i fizičku svake žene.

Raspored:
19:00 Make up i hair corneri – Becoming Magical Goddess
21:40-22:25 Predavanje Romane Krstekanić Wake up your inner Magical goddess
22:25 Snack time uz naputke nutricionistice Diane Gluhak, savjeti o receptima iz Magične knjige
23:00 Magical dance by Adriana Josipović
Prijave obavezne putem maila: prijave@womanary.hr

Kotizacija: 100,00kn, na dan događanja: 150,00kn, s uključenim noćenjem: 260,00kn
U cijenu kotizacije uključen make up i frizura u stilu događanja, zalogaji, piće dobrodošlice, radionice.