Povežite se s nama

Popularna hrvatska borilačka organizacija Final Fight Championship nakon posljednjeg eventa održanog u Ljubljani najavila je svoju iduću postaju, a radi se o Sofiji u Bugarskoj.

Tamo će se 29. svibnja održati FFC 19, na rasporedu je, kao i uvijek, više od deset borbi, a kickboxing dio ovog puta predvodi riječki borac Mladen Kujundžić. Pred njim je teški zadatak s obzirom na to da će mu se na drugoj strani ringa nalaziti iznimno iskusni Dževad Poturak iz Bosne i Hercegovine.

Bit će to sraz iskustva i poleta, čvrstoće i brzine. Poturak je polufinalist K-1 WGP-a koji se nakon lošeg debija u FFC-u protiv Igora Jurkovića, vratio s dvije pobjede u nizu protiv Panagiotisa (FFC 16) i Munoza (FFC 7). Neporažen je u četiri posljednja dvoboja te je s razlogom odlučio produljiti profesionalnu karijeru unatoč 37 godina na leđima. Na drugoj strani ringa u Sofiji ćemo gledati nadolazeću hrvatsku kick boksing nadu Mladena “The Dynamite” Kujundžića.

Nakon sjajnog starta u FFC-u i pet pobjeda u nizu, član porečkog Kinga je u posljednjem meču (FFC 15) doživio iznenađujući nokaut od Ukrajinca Oleksandra Bodruchina. Prilika za povratak pobjedničkoj seriji mu se pruža protiv iskusnog i čvrstog Poturka u dvoboju koji će sigurno zaintrigirati regionalnu borilačku scenu, uvjereni su čelnici FFC-a.