Povežite se s nama

Ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira za prednatjecatelje (FUTSAL MINI OPATIJA 2017) osvojila je ekipa MNK Gorovo koja je u finalu svladala MNK Drenovu rezultatom 2-0. Treće mjesto osvojila je ekipa NK Opatije koja je u razigravanju svladala dječake iz NK Lokomotive.

“Ovaj turnir osmišljen je kako bi naši najmlađi nogometaši napravili prve korake u natjecateljskom sportu. Smisao turnira nije plasman već dobra zabava za naše djevojčice i dječake kao i za njihove roditelje. Drago mi je da se okupio ovako velik broj ekipa iz regije, a nadam se da će se dogodine odazvati i oni koji ove godine nisu mogli doći”, poručili su iz organizacijskog odbora.

Na turniru su se natjecale ekipe: NK Halubjan, NK Orijent 1919, NK Opatija, NK Lokomotiva, ŠN. 1. gol, MNK Drenova i dvije ekipe domaćina MNK Gorovo. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su predsjednica MNK Gorovo Sunčica Likar, opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić i dječja gradonačelnica Opatije Lea Pašić.

1. mjesto. MNK Gorovo A
2. mjesto MNK Drenova
3. mjesto NK Opatija
4. mjesto NK Lokomotiva

najbolji igrač: Roko Bralić (MNK Drenova)
najbolji vratar: Boris Trubbia (MNK Gorovo)
najbolji strijelac: Leon Šerifi (MNK Gorovo)

Za pobjedničku ekipu nastupili su: Boris Trubbia, Ivano Zukić, Noa Mihalić, Matija Milovac, Dante Luka Ojdanić, Josip Bogut i Leon Šerifi koje je vodio mladi trener Sven Pobar