Povežite se s nama

Vijesti

Donatorska akcija Lions kluba Opatija za pedijatriju KBC-a Rijeka

Objavljeno

na
Zavod za intenzivno liječenje i neonatologiju pedijatrijske klinike KBC-a Rijeka od 18. svibnja 2023. bogatiji je za vrijednu medicinsku opremu koju je humanitarnom akcijom pod geslom “Zajedno je lakše – doniraj i čitaj” osigurao Lions klub Opatija.

Ostvarenim prihodima, ukupne vrijednosti 2.294,25 €, nabavljeno je više sofisticiranih uređaja s pratećom opremom – aspirator, pet pulsnih oksimetara i tri inhalatora, koji će služiti pri intenzivnom liječenju oboljele djece na Kantridi.

Prilikom primopredaje Mariji Blečić, predsjednici LC Opatija i Ivani Jakovac, koordinatorici akcije na donaciji su zahvalile predstojnica Klinike za pedijatriju prof. dr. Iva Bilić Čače i pročelnica Zavoda za intenzivno liječenje i neonatologiju doc. dr. Kristina Lah Tomulić.

Donatorska akcija “Zajedno je lakše – doniraj i čitaj” odvijala se u šatoru na Korzu od 3. do 17. studenoga 2022. U okviru akcije nekoliko tisuća građana doniralo je knjige koje su potom prodavane, a prikupljenim sredstvima kupljeni su uređaji za Dječju bolnicu na Kantridi.

Nastavak je to prethodne uspješne akcije prodaje knjiga, kada su uz pomoć širokog srca građana Rijeke, Opatije i Liburnije, lionsice prošle godine donirale vrijedne uređaje – infuzomate, Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju.

Lions klub Opatija, humanitarno je i neprofitno udruženje građana, koje svojim aktivnostima nastoji osigurati sredstva radi pomoći zajednici. Glavna područja djelovanja su im borba protiv sljepoće i slabovidnosti, borba protiv dijabetesa, borba protiv gladi, borba protiv karcinoma kod djece i zaštita okoliša.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže