Povežite se s nama

Vijesti

Donatorski ručak Lions cluba Opatija za korisnike usluga Crvenog križa

Objavljeno

naU utorak, 12. ožujka 2019. godine u Gradskom društvu Crvenog križa Opatija održan je 3. ovogodišnji Donatorski ručak za korisnike usluga GDCK Opatija. Kristijan Kozmić, chef kuharstva i volonter Crvenog križa pripremio je ukusan obrok za 21 korisnika koji su se  odazvali pozivu.

Donator ručka bio je Lions club Opatija čiji plemeniti humanitarci jednom mjesečno – drugi utorak, sugrađane časte ručkom u Crvenom križu. Inicijativu za ovu humanitarnu akciju pokrenuo je mladi opatijski ugostitelj Kristian Brko organiziranjem prvog Donatorskog ručka u studenome 2017. godine. Njegova plemenita inicijativa kao lijepa humanitarna priča potakla je i druge donatore da na ovaj način iskažu svoju humanitarnu orijentaciju pa su se do sada u doniranju ručka pridružili Malteški red Hrvatske i obrtnici Liburnije preko svog udruženja

“U ovom mjesecu blizu smo ostvarenja inicijalne želje Kristiana Brke da se Donatorski ručak održava na tjednoj bazi: u utorak, 5. ožujka Donatorski ručak je organizirao Kristian Brko, a nakon ručka održanog prošli utorak u organizaciji Lions cluba Opatija, najavljeni su i Donatorski ručkovi za sljedeća dva utorka, pa će tako 19. ožujka kuhati i ručak donirati Forum žena SDP-a, a ovaj humanitarni donatorski mjesec zaokružit će humanitarna organizacija Rotary club Opatija koji će Donatorski ručak prirediti 26. ožujka”, najavili su.

GDCK Opatija zahvaljuje svim dosadašnjim donatorima na inicijativi i realizaciji ove vrijedne humanitarne akcije te poziva dosadašnje i nove korisnike da se prijavljuju za Donatorski ručak koji u ugodnom ambijentu kuhinje Crvenog križa i uz donatore i vrijedne volontere Crvenog križa ručak čine prigodom za druženje i upoznavanje.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram