Povežite se s nama

Mozaik

Dora će se održavati i iduće dvije godine u Opatiji

Objavljeno

na

Dora 2019. (Photo: Nel Pavletic/PIXSELL)Dora se u veljači ove godine nakon gotovo punog jednog desetljeća izbivanja napokon vratila kući. Opatija je ugostila ponovno izbor hrvatske pjesme za Eurosong, a ta značajna suradnja između Opatije i HRT-a će se nastaviti i tijekom iduće dvije godine.

Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić ovog je tjedna tijekom predstavljanja proračuna za 2020. godinu, koji raste čak oko 17 posto u usporedbi s aktualnim proračunom, najavio tu dobru vijest.

Dujmić je otkrio kako je dogovorena suradnja tijekom 2020. i 2021. godine, a detaljnije informacije trebale bi biti uskoro otkrivene.

Za očekivati je kako će se Dora držati svog tradicionalnog termina u drugoj polovici veljače, no na točan datum još ćemo ipak morati pričekati određeno vrijeme.

Spomenimo i kako je u tijeku HRT-ov natječaj za sve glazbenike koji žele sudjelovati na Dori. Prijave su otvorene do 15. prosinca, nakon čega će HRT-ov žiri započeti s odabirom 16 pjesama, a najbolja od njih predstavljat će Hrvatsku u Nizozemskoj na Eurosongu 2020. godine.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram