Povežite se s nama

Crna kronika

DORH: Napadače u Hreljinu “isprovocirala” su obilježja Torcide, sudac dvoje uhićenih pustio iz pritvora

Objavljeno

naOpćinskom državnom odvjetništvu u Rijeci je, po zaprimanju kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske, provedena dokazna radnja prvog ispitivanja dvojice hrvatskih državljana (1999.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanje nereda iz čl. 324. st. 1. i 2. Kaznenog zakona.

Postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici 16. ožujka 2019. oko 20,00 sati u Hreljinu, na parkiralištu pored nogometnog igrališta NK “Naprijed”; zajedno i po prethodnom dogovoru s još najmanje petnaest nepoznatih osoba; nakon utakmice između NK Naprijed i NK Vinodol, s nakanom ispoljavanja fizičkog nasilja prema navijačima NK Vinodol među kojima su pojedini imali obilježja navijačke skupine “Torcida”, po njihovom izlasku iz ugostiteljskog objekta vrijeđali ih i napali šakama, nogama, palicama i bokserima. U događaju je jedna osoba ozlijeđena.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. t. 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku) koji sudac istrage nije prihvatio već je osumnjičenicima odredio mjere opreza iz zakonske osnove iz članka 98. stavak 2. točka 3., 4. i 5. Zakona o kaznenom postupku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram