Povežite se s nama

Crna kronika

Dostavljač naručivao mobitele s lažnim podatcima i onda lagao da su pošiljke izgubljene

Objavljeno

naPolicijski službenici II policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad  32-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Sumnjiči se da je u prosincu prošle 2019. te u siječnju ove godine, s ciljem ostvarenja  protupravne imovinske koristi, u osam navrata počinio kazneno djelo prijevare, pronevjere i povrede tajnosti pisama i drugih pošiljaka. Naime, kao djelatnik tvrtke s područja Primorsko-goranske županije za dostavu pošiljaka, putem interneta je naručivao kupnju mobilnih uređaja i drugih predmeta, koristeći pritom lažne osobne podatke, koje je po dostavi zadržavao za sebe. Lažno opravdavajući kako su se pošiljke izgubile, tvrtku je materijalno oštetio za više desetaka tisuća kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja dio spomenutih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Nakon završetka istraživanja, poradi sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 32-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram