Povežite se s nama

Vijesti

DPD Croatia donirao fotelje Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka

Objavljeno

na
Zavod za gastroenterologiju, hepatologiju, endokrinologiju  i nefrologiju Klinike za pedijatriju na Kantridi od 10. studenoga bogatiji je za dvije fotelje na razvlačenje koje će služiti roditeljima kako bi mogli 24 sata boraviti pored djece.

Prilikom primopredaje na donaciji su se Dijani Hrvatin, regionalnoj voditeljici DPD Croatia za Istru i Kvarner zahvalili ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić, predstojnica Klinike za pedijatriju doc. dr. Iva Bilić Čače i ispred Zavoda pročelnik prof. dr. Goran Palčevski.

Ravnatelj KBC-a Rijeka prof. Ružić naglasio je da ova donacija, osim materijalne podrške, šalje i poruku društvene odgovornosti donatora, dok je predstojnica Klinike za pedijatriju doc. Bilić Čače naglasila kako je mogućnost da roditelji borave uz dijete neprocjenjiva. Prof. Palčevski pohvalio je donatore što su prepoznali potrebu za ostankom roditelja uz dijete i zahvalio se tvrtki DPD Croatia.

Ispred donatora okupljenima se obratila regionalna voditeljica Dijana Hrvatin koja je pozvala i druga uspješna poduzeća da se uključe u doniranje korisne opreme za KBC Rijeka.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram