Povežite se s nama

Vijesti

DPD Croatia donirao fotelje Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka

Objavljeno

na
Zavod za gastroenterologiju, hepatologiju, endokrinologiju  i nefrologiju Klinike za pedijatriju na Kantridi od 10. studenoga bogatiji je za dvije fotelje na razvlačenje koje će služiti roditeljima kako bi mogli 24 sata boraviti pored djece.

Prilikom primopredaje na donaciji su se Dijani Hrvatin, regionalnoj voditeljici DPD Croatia za Istru i Kvarner zahvalili ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić, predstojnica Klinike za pedijatriju doc. dr. Iva Bilić Čače i ispred Zavoda pročelnik prof. dr. Goran Palčevski.

Ravnatelj KBC-a Rijeka prof. Ružić naglasio je da ova donacija, osim materijalne podrške, šalje i poruku društvene odgovornosti donatora, dok je predstojnica Klinike za pedijatriju doc. Bilić Čače naglasila kako je mogućnost da roditelji borave uz dijete neprocjenjiva. Prof. Palčevski pohvalio je donatore što su prepoznali potrebu za ostankom roditelja uz dijete i zahvalio se tvrtki DPD Croatia.

Ispred donatora okupljenima se obratila regionalna voditeljica Dijana Hrvatin koja je pozvala i druga uspješna poduzeća da se uključe u doniranje korisne opreme za KBC Rijeka.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže