Povežite se s nama

Mozaik

Drugi Unplugged Festival ovog četvrtka u Ičićima

Objavljeno

na
Unplugged Festival u Ičićima svoje drugo izdanje priprema za četvrtak, 19. srpnja 2018. od 19 sati. Slušanje glazbe na nekoliko lokacija bez ometanja susjednih izvedbi i u suradnji svih ugostiteljskih objekata naglasit će autentičnost ovog mjesta, jer će spoj prirode, kulture i melosa stvoriti jedan sasvim novi ugođaj.

Brojni gosti koji borave u lijepo uređenim apartmanima, hotelskim sobama, hladnim parcelama u kampu ili su na vezu u marini, mogu u poslijepodnevim i večernjim satima uživati u atraktivnosti ovog događanja. Kombinacijom ugodnih zvukova glazbenih etno izričaja klapske glazbe, varijacija na temu polke i valcera uz nezaobilaznu rock, jazz i blues kombinaciju, gostima će dočarati lokalni bendovi na svoj osebujni način.

Novost festivala ove godine je radionica jazz glazbe na hrvatskom i engleskom jeziku koja započinje u 19 sati ispred Bamba Bara, gdje će se u nastavku večeri posjetiteljima ovog glazbenog izričaja predstaviti Duo Lemon Jazz.

Ovo je prilika da u Ičićima uživate u živoj glazbi koju će u unplugged verziji izvoditi Lady Luna, Klapa Nevera, Lemon Duo Jazz, Trio Asi, Trio Barcode, Trio Cukar&Caffe, Klapa Intriga, Duo Timeless. Uz omiljeno piće u caffe barovima slušati će se pop i rock u Monte Capra i Sunsetu, klapska pjesma u bistrou Lučica i restoranu Commodore, evergreeni u bistrou Sunset, jazz ritmovi u Bamba Baru, razne varijacije zvukova na temu polke i valcera u restoranu Galeb i bistrou Venezia, a  program će završiti uz hitove Lady Lune pred caffe barovima Calypso, Rara i Rožica.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram