Povežite se s nama

Mozaik

Drugo izdanje Food Truck Festivala na Krku okupilo gurmane

Objavljeno

na

Foto: Borut BrozovićIza nas je drugo izdanje popularnog street food festivala koji se i ove godine tijekom sedam dana smjestio na Ribarski mul na Krku. Posjetitelji festivala mogli su uživati u bogatoj i raznolikoj ponudi street food zalogaja, odličnoj atmosferi i tematskim rekvizitima koji su oplemenili ambijent. Ekipu street foodera predvodio je renomirani hrvatski chef Mate Janković koji je svoje delicije prezentirao na Grill corner trucku. U ukusnim pinsama posjetitelji su mogli uživati na trucku Cucina 100 gusti, dok je istarska ekipa tradicionalna jela nudila na Capra trucku. Festivalskoj karavani pridružila se i uvijek odlična zadarska ekipa Picnic Mingle & Fun, dok se u slatkim zalogajima uživalo na Di Mare sweet corneru. Šarolika gastro ponuda svakoga je dana mamila gurmane, a gostovanja renomiranih chefova publici su približila umijeće pripreme hrane inspirirane kuhinjama iz različitih dijelova svijeta.

Ovogodišnju krčku turističku sezonu, koja bilježi pozitivne brojke, upotpunio je ovaj popularni street food koncept u kojem su uživali i domaći i strani turisti. Na festivalskoj pozornici našle su se brojne glazbene snage – od izvrsnih bendova do DJ-a koji su rasplesali publiku, a Krk Music Fest koji se istovremeno održavao na Ribarskom mulu bio je razlog više da se posjetitelji odluče ljetne večeri provesti u centru Krka. 

„Food Truck Festival vrlo se brzo udomaćio na Krku i vjerujem da su svi uživali u slasnim zalogajima i festivalskoj atmosferi. Potrudili smo se da i ove godine ponudimo nešto novo i da damo još jedan dodatni povod za dolazak u Krk, a ovim se putem zahvaljujem TZ-u grada Krka i Gradu Krku na gostoprimstvu i odličnoj suradnji.“ – izjavio je Vedran Babić ispred organizacije Festivala. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže