Povežite se s nama

Mozaik

Društveni dom Omišalj preko zime se pretvara u zatvoreno klizalište

Objavljeno

na
Župan Zlatko Komadina i načelnica Općine Omišalj Mirela Ahmetović obišli su novi Društveni dom u Omišlju, projekt vrijedan 14 milijuna kuna ukupne površine 1171 četvornih metara. Gradnju objekta Primorsko-goranska županija sufinancirala je sa 550 tisuća kuna.

Uz prostor za sve udruge i Dobrovoljno vatrogasno društvo, posebnost ovog kapitalnog projekta jest što će u zimskim mjesecima velika dvorana poslužiti kao veliko klizalište za najmlađe. Tako je Omišalj dobio prvo zatvoreno klizalište na otocima.

“Brojni projekti koji su realizirani u ovoj Općini, dokazuju da ste izabrali dobru načelnicu i dobre vijećnike”, rekao je župan Komadina čestitajući predstojeće blagdane uz, kako je rekao, najljepši poklon-Društveni dom Omišalj čiju je dogradnju i rekonstrukciju Primorsko-goranska županija pomogla s preko pola milijuna kuna.

Društveni centar “Omišalj” sastoji se od glavne zgrade, multifunkcionalne dvorane koju općina dosad nije imala, te vatrogasnog doma od 309 četvornih metara, koji je dvostruko veći od prijašnjeg.

Multifunkcionalna dvorana ima 390 četvornih metara te 300 sjedećih mjesta, u sklopu koje su garderobe i sanitarni čvor te kafić u prizemlju. Na prvom katu zgrade je šest prostorija za udruge, jedna zajednička prostorija, čajna kuhinja i sanitarni čvor.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram