Povežite se s nama

Izbori

Družeta predao kandidaturu za načelnika Lovrana

Objavljeno

na
Zamjenik općinskog načelnika u protekle četiri godine, Toni Družeta, predao je kandidaturu za funkciju načelnika u Općini Lovran.

“Danas smo predali kandidaturu nezavisne liste za općinsko vijeće i moju kandidaturu za načelnika Općine Lovran. Svima se srdačno zahvaljujemo na svakom potpisu potpore, komentaru, savjetu… Vašu potporu ćete potvrditi 16.svibnja na izborima.

Nezavisna lista za vijeće „ZA LOVRAN“ čiji sam nositelj, čine svima Vama poznata lica naših sumještana, nekih više, a nekih manje društveno aktivnih i politički angažiranih. To je grupa ljudi bogatih životnih priča i iskustava, članova mnogih lovranskih udruga, predstavnika nacionalnih manjina.

Kandidatura za načelnika Općine Lovran je logičan put mog političkog djelovanja koje je započelo prije 17 godina od člana mjesnog odbora u tri mandata, općinskog vijećnika i zamjenika općinskog načelnika. Kao i do sada, znate da ću Vam i ubuduće biti dostupan…ako mi podarite svoj glas na izborima, tada ću biti načelnik dostupan svima”, poručio je Družeta.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram