Povežite se s nama
Dubioza Kolektiv vraća se, nakon više od četiri godine u riječku Dvoranu Mladosti gdje će nastupiti u petak, 6. travnja. Uoči novog gostovanja na Kvarneru bend je snimio i odličan najavni video.

Posljednji Dubiozin riječki nastup datira još od davnog 15. studenog 2013. kada je bend održao jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u «zaljevu». «Pripremu terena» za riječki koncert Dubioza odrađuje proteklih desetak mjeseci. Odlični singlovi «Himna generacije» i «Treba mi zraka» najavili su studijski album «Pjesmice za djecu i odrasle» koji je objavljen u studenom, a kao treća izdvojena pjesma nedavno je izvučen «Rijaliti». Paralelno uz novi materijal grupa je predstavila partnerstvo s Viberom uz pripadajuće stickere koje su skinuti više od 300.000 puta te dokumentarac “Film za djecu i odrasle”.

Koncert u Dvorani Mladosti pojačat će i nastup zbora The Gastarbeiters koji će biti složen posebno za tu priliku. Ulaznice za koncert u prodaji su po 80 kn u sustavu Eventim, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.