Povežite se s nama
Kandidat za gradonačelnika Opatije Ivo Dujmić zahvaljuje se svim Opatijkama i Opatijcima na velikom broju potpisa podrške građana koje je dobio za ponovnu kandidaturu za svoj treći gradonačelnički mandat, njih čak 1.151! Prikupljeni broj potpisa potvrđuje kako građani prepoznaju sve što je napravljeno za Opatiju u njegovom mandatu, navodi se u početku priopćenja za medije koje prenosimo u cijelosti:

S obzirom na to da je Ivo Dujmić sam, bez stranačke infrastrukture, prikupio toliko značajan broj potpisa podrške potvrđuje se kako je na ovim izborima najveća koalicija ona s građanima Opatije! Više smo nego zadovoljni prikupljenim potpisima, jer je podrška potvrdila kako Opatijci cijene čovjeka i rezultate te rad na dobrobit Opatije!

”Od početka tvrdim da je savez s građanima ono što me motivira da se ponovno natječem, a sada nakon prikupljanja potpisa još sam uvjereniji kako će se na izborni dan naš savez s građanima potvrditi i u broju glasova koji ću dobiti”, zaključio je Dujmić.

Ivo Dujmić se kratko osvrnuo i na razne laži i podmetanja od strane ostalih kandidata i stranaka te kazao kako nema nikakvih afera i kaznenih postupaka protiv njega. Takve glasine samo podmeću oni koji su puni straha te se boje izbornog neuspjeha. Onaj tko ima rezultate iza sebe te zna što i kako ponuditi građanima ne treba lagati i plasirati neistine, a niti se skrivati iza 7 zastava. Neke od tih zastava do jučer nisu niti postojale u Opatiji.

Dragan Trdić, nadovezao se te kazao kako je Ivo Dujmić uspješan i dokazani gradonačelnik, te da Opatijci dobro znaju tko je radio i vukao naprijed za Opatiju. Naglasio je kako su prikupljeni potpisi podrške građana koji su sami prilazili, zvali i davali podršku Dujmiću, dokaz da je dobrobit Opatije važnija od bilo koje stranke i da Opatiju treba zadržati na putu razvoja, uz provjerenog gradonačelnika.

Vladimir Brnečić istaknuo je kako će građani biti najveći pobjednici ovih izbora jer je Lista Ive Dujmića do sada svojim programom kojeg je prva iznijela dovela do toga da svi ostali akteri nude gotovo isti program. Podsjećam kako smo do sada održali nekoliko tiskovnih konferencija na kojima smo predstavljali naše kandidate zajedno sa najvažnijim točkama programa. Još tijekom proteklog tjedna podijelili smo građanima naš izborni materijal s programom i listom, a danas vidimo da nas ostali akteri u potpunosti slijede te na potpuno identičan način predstavljaju ne samo program, nego i svoje kandidate za Gradsko Vijeće.

“To još jednom samo nedvosmisleno potvrđuje tko je svih ovih godina bio lider, a lider ostaje i dalje jer ostatak ga nastavlja slijediti”, zaključio je Brnečić.

Ivo Dujmić je na kraju podcrtao kako kandidati za Gradsko Vijeće s njegove liste pokrivaju cijelo područje grada, od centra do najudaljenijih gradskih naselja te će se zalagati da čim bolje predstavljaju svoje sugrađane i da svako mjesto u sastavu Opatije i u narednom razdoblju nastavi ići naprijed, s novim uređenjima i realizacijama na dobrobit svih građana, navodi se u priopćenju za medije.