Povežite se s nama

Izbori

Dujmić: Opatijci su najjača opcija u Gradskom vijeću, oni će odlučivati

Objavljeno

na
Nezavisni kandidat za opatijskog gradonačelnika, Ivo Dujmić, još je jednom istaknuo kako će u idućem mandatu uvesti opciju e-referenduma o svim bitnim temama te će zatim njihove odluke biti proslijeđene Gradskom vijeću. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Građani će odlučivati putem izravne demokracije!

Svjedoci smo sklapanja neobičnih dogovora u Opatiji: o suradnji se dogovaraju skupine koje su do jučer na županijskoj razini ukazivale na pogodovanja, politička zapošljavanja i nepravilnosti u radu, a sve to je prisutno i u Opatiji upravo s kandidatom s kojim je sklopljen dogovor. Potezi su to koji se vuku u strahu od nastavka razvoja i rada za sve Opatijce, bez pogodovanja i bez političkih podjela fotelja. Kao dokazani gradonačelnik uživam najveću podršku jer imam koaliciju sa svim građanima Opatije! U prvom krugu izbora dobio sam gotovo 30% glasova potpore više nego prvi sljedeći konkurent, što mi daje novu snagu za još jači i bolji rad za Opatiju i Opatijce!

Svi građani su moja snaga – nama su ljudi bitni i zato će Opatijci upravljati svojim gradom! Niti jedna stranka nikada više neće moći nametati svoju volju suprotno glasa Opatijaca! Uvođenje izravne demokracije putem sustava e-Opatija kojeg sam još prije najavio, omogućit će da se glas građana čuje svaki dan, svaki tjedan, a ne samo na izborima! Građani će aktivno sudjelovati u odlučivanju o svim bitnim pitanjima koja se tiču infrastrukture, kapitalnih projekata i drugih pitanja vezanih za njihovo mjesto kao što je to pitanje o prodaji dionica LRH.

Kao Gradonačelnik najprije ću pitati građane, a kada građani odluče, prijedloge građana uputit ću na Gradsko vijeće! Zato sam ponosan kada kažem da će vijeće biti najbolje do sada, konstruktivno i ujedinjeno u svim pitanjima, obzirom da će uvijek znati što je volja svih Opatijaca. To je put kojim će se naš Grad demokratski razvijati sljedećih 100 godina! To je moj savez s građanima kojeg ću ostvariti kao gradonačelnik u svom novom mandatu!

OSVRT NA JUČERAŠNJU IZJAVU KOMADINE NA DOM ZDRAVLJA

Tužno je kada župan Komadina zbog izbora bježi od svoje odgovornosti jer do sada nije izgradio novi Dom zdravlja u Opatiji, tim više jer je stanovnik ovoga grada. Neka pokaže svoj integritet i bude na strani Opatije, a ne na strani politike. Ja osobno, kao gradonačelnik već godinama surađujem i “guram” izgradnju Doma zdravlja, obzirom da su u mom mandatu Grad Opatija i RH poklonili zemljište za izgradnju Doma, a PGŽ već godinama drži u ladici građevinsku dozvolu. Vjerojatno su čekali prodaju starog doma zdravlja, od koje su htjeli osigurati sredstva za gradnju, međutim to se dogodilo u ovoj godini: PGŽ je prodala zgrade starog doma zdravlja u Opatiji, znači novci su sada osigurani. Stoga očekujem da će i gradnja napokon krenuti! To je Komadina mogao i morao reći, morao je biti iskren prema svom gradu. Također ću podsjetit i da je grad još prije preuzeo trošak izgradnje pristupne ceste i potrebne komunalne infrastrukture. Nažalost, osnivač Doma zdravlja je  županija, inače bismo mi već davno imali novi Dom zdravlja!  Želim da to naši građani znaju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram