Povežite se s nama

Izbori

Dujmić podnio kaznenu prijavu zbog klevetničkih letaka koji se dijele po Opatiji

Objavljeno

na
Aktualni opatijski gradonačelnik i nezavisni kandidat na nadolazećim lokalnim izborima, Ivo Dujmić, podnio je policiji kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog izrade i podjele letaka s klevetničkim tvrdnjama.

Tim povodom Dujmićem se oglasio i pismom građanima:

“Drage sugrađanke i sugrađani,
proteklih dana mnogi od vas su u svojim poštanskim sandučićima pronašli klevetničke letke u kojima se lažima mene i moju obitelj prikazuje kao kriminalce, čime je počinjeno kazneno djelo klevete kažnjivo po članku 149. stavak 1. i 2. Kaznenog zakona.

Na letku se nalaze poruke s pozivom na mržnju usmjerenu prema meni kao kandidatu za gradonačelnika, zato postoji osnovana sumnja da je počinjeno i kazneno djelo javnog poticanja na mržnju iz članka 325. stavak 1. Kaznenog Zakona.

Upravo sam zato podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Policija će provoditi istražne radnje kako bi došla do grupe i organizacije koja je organizirala distribuciju letaka i vodila grupu, jer je potpuno jasno da pripremu, ispis i distribuciju letaka nije mogla vršiti samo jedna osoba, već je za navedeno bilo potrebno postojanje grupe i organizacije.

Na kraju osobama i svojim protukandidatima koji su isto organizirali, a koji će se jako dobro prepoznati, poručujem da Opatijci već poznaju svog gradonačelnika te im je dosta laži i podvala. Teškim optužbama, lažima i napadom na obitelj ne dolazi se na ovu odgovornu dužnost Gradonačelnika. Takva negativna kampanja provodi se samo u nedostatku lidera i rješenja za Opatiju. Jer kada nemate ljude i rezultat koji se može ponuditi za nastavak razvoja, onda preostaju samo ovakvi očajnički potezi.

Mi ćemo i dalje voditi pozitivnu kampanju, uz program za razvoj, za svakog čovjeka i za svaku obitelj. Iza nas stoje ispunjena obećanja, konkretan program uz rezultate i vidljivi napredak Opatije”, poručio je Dujmić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram