Povežite se s nama“Za ove izbore okupio sam široki tim uspješnih i stručnih građana, dokazanim u svome poslu i koji Opatiji žele samo najbolje! Dobrodošli su svi koji se žele priključiti timu te prepoznaju dosadašnje rezultate kao i moju želju i energiju za daljnjim napretkom Opatije. Još ima mnogo toga što svi zajedno, u koaliciji s građanima, možemo napraviti za naš grad”, rekao je nezavisni kandidat za opatijskog gradonačelnika Ivo Dujmić najavljujući pokretanje telefonske centrale.

Kandidacijska Lista Ive Dujmića obavještava sve građane kako je osnovan Izborni stožer Ive Dujmića. Stožer je otvoren svakog dana te se pozivaju svi građani i simpatizeri Ive Dujmića da se priključe radu izbornog stožera kako bi svojim idejama i prijedlozima pridonijeli daljnjem napretku Opatije.

U svrhu otvorene komunikacije i čim bolje interakcije s građanima otvorena je i telefonska centrala na broju 051/ 590 009. Pozivaju se svi zainteresirani građani da slobodno upute telefonski poziv gosp. Dujmiću i članovima užeg stožera na navedeni broj, koji je dostupan u vremenu od 0-24 sata. Kontakt je također moguć putem e-mail adrese: ivo@ivodujmic.hr te internet stranice ivodujmic.hr, ali i putem društvenih mreža.

Dujmić je na Facebooku svakodnevno aktivan već godinama, još od prvoga dana njegovog gradonačelničkog mandata.
Podsjetimo, Ivo Dujmić na ove lokalne izbore izlazi u koaliciji s građanima te je stoga i ovaj poziv upućen svim dobnim skupinama, od mladih osoba do umirovljenika, kako bi se aktivirali na dobrobit Opatije, navodi se u priopćenju za medije.