Povežite se s nama

Mozaik

Dva dana besplatnog šišanja za Riječane

Objavljeno

na


Hrvatski kulturni dom na Sušaku na samom koncu ožujka u svojim će prostorima ugostiti 12. po redu međunarodni frizerski festival Hairstyle News.

Radi se o stručnom skupu koji je namijenjen edukaciji frizerskih profesionalaca na kojem izlagači mogu neposredno predstaviti svoje proizvode i usluge sadašnjim i budućim poslovnim partnerima. Hairstyle News je mjesto susreta frizera i razmjene znanja u interesu razvijanja poslovanja u frizerskim salonima i razvoja hrvatske frizerske scene, navode organizatori.

No, frizerski festival mogao bi privući i pažnju “običnih” Riječana zahvaljujući vrlo zanimljivoj akciji koji će tijekom dva dana Hairstyle Newsa (28. i 29. ožujka 2015.) održati frizerski salon Green Deco.

“Mi kao frizeri imati ćemo pop-up brijačnicu Gospon Fulir i puna dva dana šišat ćemo, brijati i trimati brade i brkove potpuno besplatno! Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane momke, dečke, frajere i muževe da nam se jave preko Facebooka sa slikom i brojem mobitela kako bi organizirali termine šišanja i brijanja. Ukoliko nemate pojma kako bi se ošišali, stojimo vam na raspolaganju za sve savjete i ideje. Rijeka, vidimo se”, poručuju iz Green Decoa.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram