Povežite se s nama

Crna kronika

Dva navijača Hajduka završili u pritvoru zbog napada na policajce na Rujevici

Objavljeno

na
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 21 i 26 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi. Riječ je o pripadnicima navijačke skupine iz Splita koji su u nedjelju, 21. studenoga, tijekom održavanja nogometne utakmice u Rijeci, Rijeka-Hajduk, na južnoj tribini stadiona Rujevica oglušili se na izdane naredbe policijskih službenika te ih fizički napali.

Naime, istraživanjem je utvrđeno kako su pripadnici Interventne jedinice policije Rijeka  zapovijedili im da se udalje od ograde kako bi spriječili daljnje protupravno ponašanje, međutim, oni su s namjerom da spriječe policijske službenike u postupanju prilikom narušenog javnog reda i mira, aktivno im pružili otpor te na dvojicu od njih fizički nasrnuli i napali ih udarajući rukama i nogama.

Obojica navedenih osumnjičenika je, radi osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predano pritvorskom  nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja vezano za počinjenja kaznih djela oštećenja tuđe stvari, kao i za utvrđivanje počinitelja prekršaja iz domene Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram