Povežite se s nama

Crna kronika

Dvije osobe se potukle u kafiću u Omišlju

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom i 57-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su spomenuti prije dva dana, 26. lipnja oko 22.30 sati, pod utjecajem alkohola narušavali javni red i mir u ugostiteljskom objektu na području Omišlja gdje su se prvo verbalno, a potom i fizički sukobili. Pri tome je 33-godišnjak drvenom palicom udario i ozlijedio 57-godišnjaka. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju, 33-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Obojica počinitelja su i prekršajno sankcionirani sukladno odredbama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže