Povežite se s nama

Vijesti

Dvije osobe u Mošćeničkoj Dragi zaražene koronavirusom, oglasio se i načelnik Staraj

Objavljeno

na


Načelnik općine Mošćenička Draga, Riccardo Staraj, oglasio se putem društvenih mreža. Tom prilikom je otkrio da je dvoje njihovih stanovnika zaraženo koronavirusom te dao upute o postupanju svojim sugrađanima:

“Obavještavamo javnost da imamo dvije osobe s područja općine Mošćeničke Drage pozitivne na virus Covid – 19. Nekolicina stanovnika koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženima trenutno su u obradi. Općina kontinuirano surađuje sa Stožerom civilne zaštite Primorsko-goranske županije i epidemiološkom službom, posebice s dr. Sušnjem koji nas je upravo sada posjetio i na osnovu njegovog iskaza dižemo ovo priopćenje.

Molimo sve stanovnike općine da poštuju naputke ministarstva zdravstva i civilne zaštite u ovom kriznom razdoblju. Također molimo građane za mir i maksimalnu suradnju. Nemojmo širiti dezinformacije već se prije posavjetujmo s odgovornim službama koje su mjerodavne za iznošenje istinitih informacija. Isto tako molimo sve stanovnike kojima je određena mjera samoizolacije da poštuju upute i odredbe za svo vrijeme dok samoizolacija traje.

Molimo sve one koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženima da se jave na sljedeće brojeve telefona: načelnik 091 373 7473 / zamjenica načelnika 091 168 2906 / epidemiolog dr. Mario sušanj 091 203 0860”, poručio je načelnik Staraj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram