Povežite se s nama

Vijesti

Dvije ulice i tri stubišta na Kampusu dobit će svoje nazive

Objavljeno

na
Gradske vijećnike Grada Rijeke ove srijede očekuje vrlo opširan dnevni red, ovog puta sjednica će se održati u Centru Zamet, a u jednoj od točki odlučivat će o imenovanju za dvije ulice i tri stubišta koja se nalaze na području Sveučiličnog kampusa.

Nakon odrađenih konzultacija, vijećnicima je upućeni sljedeći prijedlozi:

Predlaže se da se ulici na području grada Rijeke koja se pruža okomito na raskrižje ulice Radmile Matejčić i Dukićeve ulice te se nastavlja u smjeru sjevera uz zgradu studentskog smještaja i obuhvaća dio katastarske čestice 1439, katastarsku česticu 1444 i dio katastarske čestice 1443 k.o. Sušak, odredi naziv “Ulica dr.sc. Ante Vukasa i dr.sc. Duja Vukasa”.

Predlaže se da se ulici na području grada Rijeke koja se nalazi pruža okomito na ulicu iz točke 1. ovoga zaključka te se proteže u smjeru istok – zapad i koja obuhvaća dio katastarske čestice 1443, k.o. Sušak, odredi naziv “Ulica akademika Branka Fučića”.

Predlaže se da se stubama na području grada Rijeke koje se nalaze koje se nalaze između zgrada Akademije primijenjenih umjetnosti i Filozofskog i Učiteljskog fakulteta sa završetkom u prolazu zgrade Sveučilišnih odjela na sjeveru i obuhvaćaju katastarsku česticu 1363 i dio katastarske čestice 1362, k.o. Sušak, odredi naziv “Stube Ljuba Pavešića”.

Predlaže se da se stubama na području grada Rijeke koje se nalaze između zgrada Akademije primijenjenih umjetnosti i Tehnološkog centra sa završetkom u ulici Radmile Matejčić te i obuhvaćaju katastarsku česticu 1356, dio katastarske čestice 1351/1 i dio katastarske čestice 1357, k.o. Sušak, odredi naziv “Stube dr. Vande Ekl”.

Predlaže se da se stubama na području grada Rijeke koje se nalaze koje se nalaze između zgrada Građevinskog fakulteta i Sveučilišnog restorana i paviljona studentskog smještaja te se nadovezuju na ulicu Radmile Matejčić i obuhvaćaju katastarske čestice 1448, 680, 681 i 682,k.o. Sušak, odredi naziv “Stube akademika Nedjeljka Fabrija”.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram