Povežite se s nama

Crna kronika

Dvije žene teško ozlijeđene u prometnoj nesreći između Matulja i Rijeke

Objavljeno

naJučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 11 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene. Dvije hrvatske državljanke, starosti 29 i 45 godina, ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila na Ljubljanskoj cesti u Rijeci.

Do nesreće je došlo oko 8:10 sati kada se 29- godišnja vozačica upravljajući osobnim vozilom marke Volkswagen Polo, riječkih registarskih oznaka, kretala iz smjera Matulja prema Biviu u Rijeci. Budući da nije prilagodila vožnju uvjetima na cesti, u jednom trenutku prešla je na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim vozilom marke Dacia, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 45-godišnjakinja. Zbog zadobivenih ozljeda, obje vozačice su prevezene u KBC Rijeka na liječničku obradu gdje su im utvrđene teže ozljede.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana u prometu je evidentirano i počinjenje prekršaja od kojih izdvajamo prekršaj 57-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Mazda, delničkih registarskih oznaka. Njega je policija zaustavila oko 14.45 sati na području Ravne Gore dok je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,64 g/kg. Kako je pokazivao namjeru nastavljanja činjenja prekršaja, priveden je u policijske prostorije i potom zbog počinjenog prekršaja sankcioniran prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram