Povežite se s namaProteklih dana na štetu dviju hrvatskih državljanki počinjena su kaznena djela krađe. Za sada nepoznati počinitelji otuđili su njihove novčanike  s dokumentima i novcem te ostalim predmetima pričinivši ukupnu materijalnu štetu od oko 6 600 kuna. Prilikom kupovine u trgovačkom centru na matuljskom području, 46-godišnjakinja je ostavila bez nadzora torbicu u trgovačkim kolicima, a osim što joj je počinitelj otuđio novčanik iskoristio je i njenu bankovnu karticu.

Na parkiralištu trgovačkog centra na području Viškova, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 46-godišnjakinje te iz njenog vozila otuđio torbicu s dokumentima i novcem.

Apeliramo na građane da paze na svoje stvari i ne ostavljaju ih bez nadzora jer vrlo lako mogu postati plijen počinitelja kaznenih djela krađa. Torbice, mobitele, ali i druge predmete ne treba ostavljati na vidljivom mjestu u vozilu i bez nadzora, što vrijedi i  prilikom kupovine, vožnje u sredstvima javnog prijevoza ili pak boravka u ugostiteljskim objektima.