Povežite se s nama

Mozaik

Dvodnevna radionica ‘Značaj prirodne kozmetike u njegi tijela’ fitoaromaterapeutkinje Lidije Delić u hotelu Milenij

Objavljeno

naU subotu i nedjelju (23. i 24.03.) Hotel Milenij priprema dvodnevnu radionicu pod nazivom ‘Značaj prirodne kozmetike u njegi tijela’. Radionicu vodi poznata fitoaromaterapeutkinja Lidija Delić koja će tijekom dva dana sve sudionike upoznati s aromaterapijom u službi ženske ljepote, pripremom prirodne kozmetike i osnovnim  tehnikama samomasaže.

Radionica je namijenjena poklonicima prirode i onoga što nam priroda daje. Svi sudionici će naučiti osnovna bazna i eterična ulja u službi ženske ljepote. Kako napraviti prirodni piling, tonik i ulje za njegu lica, kao i dnevnu anti age samomasažu lica. Masaža lica ne zahtijeva puno vremena, dovoljno je par minuta dnevno, a rezultati su vidljivi nakon par dana. Masaža lica poboljšava cirkulaciju, djeluje na tonus lica, zaglađuje manje bore, čini kožu elastičnom i dio je svake kvalitetne njege lica.Tijekom radionica izrađuje se antistresni pripravak i ulje za njegu lica. Pripravci su poklon za sve prisutne. Dodatan poklon je tonik za njegu kože.
Dvodnevna radionica za vanjske goste naplaćuje se 280,00 kn, a uključuje predavanja i izrade ulja, zdravi doručak u relax zoni wellnessa, čašu pjenušca, korištenje svih sadržaja spa zone u trajanju od 3 sata u subotu ili nedjelju. Broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju na Milenij Spa recepciji na broj 051/202-050.

Raspored:

Subota, 23.03. 9-12 h

Predavanje:

– Holistički pristup: pojam, što sve obuhvaća, značaja masaže tijela i stopala
– Kratko predavanje općenito što je stres i djelovanje eteričnih ulja u prevladavanju stresa
– Izrada antistresnog pripravka

Nedjelja, 24.03. 10-12 h

Predavanje
– Značaj prirodne kozmetike u njezi tijela
– Aromaterapija u službi ženske ljepote
– Vježba: izrada ulja za njegu lica i anti age samomasaža lica

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram