Povežite se s nama

Vijesti

Dvoje hospitaliziranih u riječkom KBC-u nije zaraženo koronavirusom

Objavljeno

na

Na Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka jučer je u izolaciju smješteno dvoje pacijenatazbog respiratornih smetnji i sumnjivih simptoma, javlja Novi list.

Analiza uzoraka poslanih u Kliniku za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević« u Zagrebu, pokazala je kako su nalazi negativni na koronavirus, priopćeno je iz Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Slijedom upita vezano uz pacijente hospitalizirane u KBC-u Rijeka, Ministarstvo zdravstva je izvijestilo kako su oba pacijenta negativna na koronavirus i u dobrom su općem stanju.

Podsjetimo, na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka u subotu poslijepodne je hospitaliziran talijanski državljanin zbog respiratornih smetnji. Obzirom na sumnjive simptome te prema uputama epidemiološke službe pacijent je smješten u izolaciju, rekli su sinoć iz KBC-a Rijeka.

Osim toga, žena iz Rovinja je također hospitalizirana u riječkom KBC-u zbog sumnje na zarazu koronavirusom.

“Pacijentica iz Rovinja nije imala nikakvih kontakata u Rovinju i nije boravila u Istri. Ona je iz Italije odnosno Padove izravno prevezena u Rijeku”, istaknula je dr. Jasna Valić za Novi list.

Dobre vijesti potvrdio je i ravnatelj KBC-a Rijeka…

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram