Povežite se s nama


Riječani Viktorija Bauer i Marko Laća odlučili su se upustiti u vrlo zanimljivu avanturu koja na neki način povezuje poduzetništvo i kulturu. Želja im je otvoriti u našem gradu knjižaru-kavanu, a za pomoć su se odlučili obratiti svim ljudima dobre volje.

“Naš tim je pokrenuo crowdfunding kampanju za otvaranje nezavisne knjižare i kavane u Rijeci. Riječ je o prostoru koji će objedinjavati više hedonizama u jedinstvenoj nepretencioznoj atmosferi: riječ, slika, glazba, alternativa, inovacije, kreativnost u svim oblicima, dobra kava, druženje i neopteredenost, prije svega.

Kičmu ove nezavisne knjižare činit će njezin programski dio, u potpunosti odmaknut od onoga što smo navikli povezivati uz standardne knjižarske prostore. Jer da, sve stvari traže nov pristup, pogotovo knjiga, u bilo kojem svom obliku, pa i sama prodaja knjige traži nove pristupe.

Naš projekt u potpunosti je ‘izvan kutije’, a mi smo uz njega, uz čitavu ovu priču koja traje i trudi se postati stvarnošću već više od četiri godine, vrlo strastveno vezani. Molimo vas za pomoć: podržite našu kampanju, pratite nas, širite priču”, poručuju Viktorija i Marko.