Povežite se s nama

Mozaik

Edvin Liverić – Bassani ostaje ravnatelj HKD-a

Objavljeno

na
Gradsko vijeće imenovalo je Edvina Liverića – Bassanija na prijedlog Upravnog vijeća HKD-a, koje je pribavilo i pozitivna mišljenja stručnog i umjetničkog osoblja u Ustanovi te dva Kazališna vijeća.

Upravno vijeće je u svom mišljenju istaknulo kako se da Liverić – Bassani se potvrdio u prethodnom mandatu kada je zajedno s oformljenim timom zaposlenika (starih i novih) u zahtjevnom periodu postavio čvrste i sigurne temelje za daljnji razvoj djelovanja ustanove, pa se slijedom toga kandidatov pristigli Prijedlog i plan razvoja i okvirnog programa rada HKD na Sušaku, za novo četverogodišnje razdoblje 2023.-2026., logično i nastavlja. Kao jedini kandidat tijekom izbora imenovanja ravnatelja u razgovoru je jasno pokazao mogućnosti, smjerove i fokus djelovanja institucije kao kulturne ustanove, njenu poziciju u lokalnim, regionalnim ali i međunarodnim okvirima. Svojim je odgovorima precizno iznio strateške ciljeve i akcijske planove, jednako tako kao i dvojbe oko realizacije istih.

„Nadalje Upravno vijeće smatra da je Liverić- Bassani dosadašnjom kontinuiranom provedbom programske politike prezentirao umjetničke programe u jednakom i dinamičnom omjeru različitih polja i grana umjetnosti: od izvedbenih (kazališnih i filmskih) vizualnih (audio i multimedijalnim) i likovnih što je od izuzetne važnosti za razvoj kulture grada kao i poticaj za mlade tek stasale umjetnike. Upravno vijeće smatra da je predloženi plan rada kandidata nastavak dosadašnjeg djelovanja u prošlom mandatu u kojem je ispunio veliku većinu predloženih programa i aktivnosti te da je do sada u svom radu pokazao ustrajnost, upornost i radišnost. Prema zaposlenicima da je uvijek bio korektan i susretljiv, te da dobro održava timski duh prvenstveno kao vođa i kao pokretačka snaga svih aktivnosti, što jako utječe na motivaciju i kvalitetu rada svih zaposlenika“, ističe se u obrazloženju Upravnog vijeća.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže