Povežite se s nama

Vijesti

Ekonomski fakultet u Rijeci pokrenuo je svoju prvu mobilnu aplikaciju

Objavljeno

na
Brz i kvalitetan način komuniciranja, fokus na važnim informacijama te izrada user friendly programa bili su cilj novog projekta Fakulteta – prve mobilne aplikacije EFRI namijenjene sadašnjim i budućim studentima te ALUMNI zajednici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Nove generacije mladih ljudi u čak 93% slučajeva pretražuju pomoću mobilnih uređaja mrežne stranice Fakulteta što je uvelike olakšalo odluku u kojem smjeru je potrebno razvijati nove komunikacijske kanale. 

Mobilna aplikacija omogućuje preglednost svih važnih podataka i informacija o preddiplomskom i diplomskom studiju te dodatnim sadržajima koji se svaki tjedan nude na Fakultet.

Kako važne informacije ne bi prošle „ispod radara“ tu je i opcija dobivanja obavijesti putem notifikacija dok se učitavanje podataka o nastavnicima i službama na Fakultetu može ostvariti korištenjem QR kod skenera za više od 200 kodova postavljenih u zgradi Fakulteta. Najinovativnija stavka bit će definitivno E-referada putem koje će studenti iz mobilne aplikacije moći pristupiti uslugama i obrascima bez fizičkog dolaska na Fakultet. 

Aplikacija je dostupna i na engleskom jeziku te ju je moguće besplatno preuzeti iz Google Play ili App trgovine. 

Mobilnu aplikaciju razvili su članovi ALUMNI EFRI zajednice, Renato Poljak i Ivo Zubčić iz informatičke tvrtka Oxygen Tech d.o.o.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram