Povežite se s nama

Vijesti

ELEN punionice u Rijeci sad se mogu otključati bilo kojom RFID karticom

Objavljeno

na
Iz Rijeka Plusa obavještavaju građane da se od srijede, 01. kolovoza 2018. godine, ELEN punionice mogu otključati bilo kojom RFID karticom koja radi na frekvenciji od 13,56 MHz. Riječ je o većini kartica drugih pružatelja usluge punjenja električnih vozila u Hrvatskoj i inozemstvu, raznim beskontaktnim karticama i slično. Navedeno se ne odnosi samo na punionice u Zagrebu i Koprivnici. Punionicama u Zagrebu te dvjema punionicama u Koprivnici (u ulici Ante Starčevića pored Podravke i u ulici Antuna Mihanovića) se pristupa putem PIN-a koji je naveden na samim punionicama.

Popis punionica možete pronaći na poveznici http://elen.hep.hr/.

Naglašavaju da se ovim putem ne prikupljaju nikakvi osobni podaci. Punjenje na ELEN punionicama je i dalje besplatno te će unaprijed obavijestiti o bilo kakvim promjenama uvjeta.

Napomena: Nakon punjenja, pričekajte da punionica prikaže poruku kada je sigurno isključiti kabel. U slučaju preranog izvlačenja kabela, postoji mogućnost da se kabel zaglavi u punionici. U slučaju kvara, nazovite broj naveden na punionici, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram