Povežite se s nama


Nakon provedenog Javnog natječaja za člana Uprave Rijeka 2020 d.o.o. Skupština društva donijela je Odluku o imenovanju člana Uprave kojom se Emina Višnić imenuje za člana Uprave Rijeka 2020 d.o.o. s početkom mandata od 1. siječnja 2017. godine.

Temeljem raspisanog natječaja za imenovanje direktora Rijeka 2020 d.o.o. od 8. srpnja 2016. godine koji je bio otvoren do 7. kolovoza 2016. godine, provedeni su razgovori s kandidatima koji su podnijeli svoje prijave.

Nakon obavljenih razgovora s kandidatima za ovo radno mjesto, Skupština trgovačkog društva Rijeka 2020 d.o.o. donijela je Odluku o imenovanju Emine Višnić za direktoricu društva Rijeka 2020 d.o.o.. Na natječaj se prijavilo 10 kandidata od kojih je jedan povukao svoju prijavu.

Emina Višnić je liderica s bogatim profesionalnim iskustvom u kulturnom menadžmentu u javnom i civilnom sektoru. Iskusna je u uspostavljanju novih organizacija, u umjetničkoj i kulturnoj produkciji, kao i u upravljanju mrežama i  kompleksnim partnerskim strukturama na domaćoj i međunarodnoj razini.

Rijeka 2020 d.o.o. trgovačko je društvo koje provodi projekt Europske prijestolnice kulture.